Російські окупанти обстріляли Лозову: є загиблі та постраждалі (ФОТО)

Чотири людини перебувають у тяжкому стані

Ворожа армія обстріляла місто Лозова, що на Харківщині. Снаряди потрапляли до житлових будинків, а також об'єктів цивільної інфраструктури. В результаті є один загиблий та постраждалі. Про це повідомляють у пресслужбі Поліції Харківської області.

Так, за інформацією джерела, місто почали обстрілювати приблизно о 15.30 22 березня. Російські окупанти завдали чотирьох ракетних ударів. В результаті загинув чоловік та ще 9 громадян отримали поранення. Їх доправили до лікарні з тілесними ушкодженнями різних ступенів важкості. Чотири особи на цей момент перебувають у тяжкому стані.

picture

Крім того, снаряди окупантів потрапили до житлових будинків. Повністю було зруйновано чотири будинки, та ще 20 будинків було пошкоджено. Також пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури, зокрема, школа та дитсадок.

picture

Дані про подію внесені до Єдиного обліку заяв та повідомлень. Матеріали найближчим часом буде направлено до Служби безпеки України для подальшої кваліфікації злочину.

picture

Читайте також:

• Під час війни у Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

• ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюма. Після Перемоги України трофеї будуть розміщені на горі Крем'янець як історичний експонат.

У блокадному Ізюмі люди пройшли 15 км під ворожими обстрілами, щоб залишити місто. Таким чином вдалося евакуювати із міста вісім людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися