З харківського Екопарку вивозять тварин (ВІДЕО)

Ще частину тварин вдалося евакуювати з території екопарку

У Фельдман Екопарк продовжується рятувальна операція. Тварин регулярно вивозять із небезпечної зони. Сьогодні вдалося врятувати черепах та мавп. Про це повідомляється на Facebook-сторінці власника Екопарку Олександра Фельдмана.

Екопарк розташований буквально на лінії вогню. Під обстрілами загинуло вже кілька тварин, зруйновано вольєри, а на території парку було виявлено снаряди. Крім того, в екопарку було вбито двох людей, які прийшли погодувати тварин. Тому тваринам залишатися у своєму вже звичному будинку нині вкрай небезпечно. Фельдман та його команда робить все можливе, щоб евакуювати вихованців.

picture

Так, сьогодні з Екопарку вивезли шпороносних черепах, а також білоносу та блакитну мавп. Зазначається, що евакуювати таких черепах, які важать по 100 і більше кг, не так просто. Однак зробити це все ж таки вдалося.

"В Екопарку ці червонокнижні гіганти вперше в Україні успішно розмножувалися, і ми віримо, що з ними все буде гаразд", - пише Фельдман.

Евакуація тварин триватиме, поки всі вихованці не опиняться без небезпеки.

Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

• З харківського екопарку вивозять тварин. Мавпи та левеня опинилися в безпеці. Левеня було вирішено відвезли додому до Фельдмана, де вихованець тимчасово житиме.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися