В якому з районів Харкова найбільше мародерів (ФОТО)

Усього з початку війни в Харкові зловили 53 мародери

Під час війни у Харкові, як і в інших містах країни, з'явилися мародери, які замість будь-якої допомоги намагаються нажитися на війні. У поліції Харківської області розповіли, в якому районі міста було затримано найбільше мародерів.

Лідерів у списку за кількістю спійманих мародерів виявився Московський район. З початку війни поліцейські затримали 23 особи.

Наступний іде Шевченківський район. Там за один місяць було затримано 15 злочинців.

У Основ'янському районі вдалося затримати п'ять мародерів. У Київському та Новобаварському районах було спіймано по трьох зловмисників, які вчинили крадіжки.

У Холодногірському районі було затримано одного мародера, і в Первомайському - одного.

Харьков

Читайте також:

У Харківському СІЗО виявили мертвими двох людей. Раніше їх було затримано у Харкові за мародерство. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові з автосалону намагалися вкрасти Porsche. Мародери спробували проникнути в автосалон та вкрасти дорогий автомобіль. Мародерів спочатку помітили охоронці. Вони й викликали на місце події співробітників поліції.

Увечері 27 лютого на території міста Чугуїв вдалося затримати мародера. Спіймали його місцеві жителі після того, як той спробував вкрасти з магазину алкоголь. До приїзду поліції місцеві самостійно покарали зловмисника, який намагався нажитися на війні. Фотографію "покарання" опублікували у Мережі.

Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії і не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися