У Харкові знову обстріляли "Барабашово": почалася пожежа (ФОТО)

Локалізувати пожежу вдалося в найкоротший термін

25 березня у Харкові вкотре обстріляли торговий центр "Барабашово". В результаті сталося спалах близько двох десятків торгових об'єктів. Про це повідомили на офіційній сторінці ТЦ у Facebook.

За інформацією джерела, кілька годин тому рятувальники локалізували спалах. Загрози масштабного поширення вогню немає. Потім було проведено остаточну ліквідацію загоряння.

Як повідомили в адміністрації ТЦ, що локалізувати пожежу вдалося в найкоротші терміни завдяки роботі рятувальників та ефективній системі пожежогасіння, яка прокладена в обстріляних лавах.

Також наголошується, що товар підприємців на об'єктах, пошкоджених ударною хвилею, перебуває під охороною співробітників, щоб уникнути спроб розкрадання.

picture

Нагадаємо, 17 березня у Харкові близько двох годин дня після обстрілу РФ спалахнули торгові павільйони на ринку "Барабашово". Пожежу на території ринку гасили понад добу.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Військові РФ грабують будинки в Харківській області, а потім вивозять чужі речі до Білгорода. Крім того, окупанти іноді поселяються в будинках людей, виганяючи їх із власного житла.

• У Харкові російські окупанти обстріляли супермаркет та термінал аеропорту. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися