У Харківській області змінено час комендантської години

Комендантська година починатиметься о 20:00 і закінчуватиметься о 6:00

У зв'язку з переходом на літній час у Лозовській громаді змінюють комендантську годину. Про це повідомили у пресслужбі Лозівської міської ради.

Так, відсьогодні, 28 березня, комендантська година діятиме з 20:00 до 6:00 наступного дня. Зазначимо, що до внесення зміни комендантська година у Лозовській громаді діяла з 18:00 до 6:00.

До речі, раніше мер Лозової Сергій Зеленський звертався до жителів міста з проханням поставитися з усією відповідальністю до дотримання комендантської години. Першого дня весни поліція Лозової затримала вісім порушників, які перебували на вулиці під час комендантської години. Усю ніч затримані провели у райвідділі.

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 28 березня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо в його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://lozovarada.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися