У Харкові під обстріл потрапив відомий поет

У момент чергового вибуху у місті поет перебував на вулиці

Письменник Сергій Жадан, який проживає у Харкові, потрапив під обстріл, який вкотре здійснили російські окупанти. Про це сьогодні, 28 березня, Жадан повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами поета, сьогодні російські військові знову обстріляли Харків. У цей момент Жадан був на вулиці.

"Чотири парафії, ракети, швидше за все. Чоловіки йдуть вулицею, ліниво попиваючи пивко (де тільки взяли?))), навіть не оглядаються на вибухи, хоча впало зовсім поруч", - написав на своїй сторінці поет.

Також Жадан наголосив, що внаслідок обстрілу він не постраждав. Побачивши, що поки над містом літають ракети, деякі харків'яни безвідповідально вживають алкоголь і ходять вулицями, письменник закликав людей бути обережнішими та берегти себе.

Зазначимо, що з перших днів війни Сергій Жадан допомагає ЗСУ, а також харківським волонтерам. Разом зі Святославом Вакарчуком він передавав допомогу теробороні.

Читайте також:

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.

Вакарчук передав харківським військовим Starlink та подякував Ілону Маску за допомогу Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Популярний харківський кіт Степан, який підкорив мільйони сердець, зібрав 10 тисяч доларів на допомогу тваринам в Україні. Гроші будуть передані зоопаркам та благодійним організаціям.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися