До Харкова завезли медикаментів майже на мільйон доларів

Харків знову отримав гуманітарну допомогу від США на кругленьку суму

Харків отримав медикаменти на 880 тис. дол. від Чикаго (США). Про це розповів мер міста Ігор Терехов в ефірі "Українського кризового медіацентру".

"Завдяки підтримці уряду, мерів інших міст, іноземних партнерів та бізнесу, у Харкові щодня розвантажують гуманітарну допомогу та передають її людям, для яких вона дуже цінна", — зазначено у дописі.

Контекст:

 У Харкові обстріляли національний університет внутрішніх справ. У поліції показали, як виглядає зруйнована будівля зсередини. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Вакарчук передав харківським військовим Starlink та подякував Ілону Маску за допомогу Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

 По Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися