Окупанти завдали ракетного удару по Харківській області: загинули та постраждали мирні люди (ФОТО)

Тіло одного з городян дістали з-під завалів зруйнованого будинку

По місту Люботин, що на Харківщині, було завдано ракетного удару з боку російських загарбників. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, внаслідок події у місті було пошкоджено сім будинків та один автомобіль. У кожному з цих будинків почалася пожежа. На місце прибули рятувальники.

picture

Як передає пресслужба ДСНС Харківської області, одному зі зруйнованих після обстрілу будинків з-під завалів дістали тіло чоловіка 1957 року народження. Ще двох: чоловіка та жінку, вдалося врятувати. Медики госпіталізували постраждалих. Також відомо, що семеро людей отримали різні травми.

picture

Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також:

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.

• Вакарчук передав харківським військовим Starlink та подякував Ілону Маску за допомогу Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Популярний харківський кіт Степан, який підкорив мільйони сердець, зібрав 10 тисяч доларів на допомогу тваринам в Україні. Гроші будуть передані зоопаркам та благодійним організаціям.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися