РФ завдала авіаудару по селу на Харківщині: загинула дитина та її мати

За фактом смерті жінки та її дитини від дій російських загарбників розпочато досудове розслідування

Російські окупанти здійснили авіаудар по селу Слобожанське, що в Ізюмському районі. В результаті загинули двоє людей. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Так, за інформацією джерела, після нанесення авіаудару в селі Слобожанське було пошкоджено житловий будинок, у якому була жінка та її 11-річний син. Внаслідок вибухових травм вони загинули.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися