У Харківській області на міні підірвався автомобіль із людьми

Поліція попереджає громадян про мінну небезпеку

Правоохоронці інформують мешканців Харківської області про те, що деякі дороги можуть замінувати окупанти. Вже є нагода наїзду авто на міну. Про це повідомляє пресслужба Поліції Харківської області.

Так, у Чугуївському районі легковий автомобіль внаслідок наїзду на міну або боєприпаси на дорозі загинули двоє чоловіків та зазнали поранень п'ятеро людей, у тому числі шестимісячна дитина.

У поліції звернулися до тих, хто перебуває в зоні ведення бойових дій, на окупованих територіях, а також до тих, хто хоче повернутися до щойно звільнених населених пунктів.

"У жодному разі не рухайтеся в перекритих напрямках або на яких щойно закінчилися бойові дії! Ні дорогами, ні обхідними шляхами", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що до того, як сапери проведуть розмінування, їхати по перерахованих вище ділянках дуже небезпечно.

Читайте також:

• У Харківській області від квітня відбудуться зміни у цінах на проїзд.

Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися