Військових РФ, які катували та вбивали людей у Бучі, повернуть до України: орієнтовно – на харківський напрямок

До 6 квітня особовий склад доставлять залізницею до російського Білгорода

Російських військових, які перетворили місто Буча на справжнє пекло на землі, здійснюючи там немислимі звірства, їхнє командування повертає в Україну. Йдеться про 64-у мотострілецьку бригаду 35-ї загальновійськової армії РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією джерела, вчора, 4 квітня, бригада була виведена з України до Білорусі та знаходилася поблизу міста Мозир. Далі до 6 квітня особовий склад доставлять залізницею до російського Білгорода. Після дводенного відпочинку їх планують повернути до України.

Зазначається, що "закинути" російських окупантів, ймовірно, спробують в одну з "гарячих" точок - орієнтовно - харківський напрямок.

"64-а бригада очікується "спеціальними завданнями". Перше з них: залякування жителів населених пунктів України. Вчинені злочини геноциду в Бучі можуть повторити це знову в інших містах", - йдеться у повідомленні.

Розуміючи, який резонанс викликали злочини у Бучі, військові РФ не хочуть повертатися до України. Проте їхнє командування загрожує у відповідь на це трибуналом. Рапорти на звільнення приймаються до розгляду.

Читайте також:

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

• Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.



Джерело: https://t.me/DIUkraine/263
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися