"Війну за Харків вони програли": Синегубов висловився про можливі спроби РФ захопити місто

Українські військові дають гідну відсіч окупантам та не дозволять їм захопити Харків

Останніми днями триває активне обговорення інформації про повторні спроби ворожих військ захопити Харків. В інтерв'ю "Фактам" голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов висловив свою думку щодо цього.

Синєгубов вважає, що у ворога немає шансів "взяти" Харків. Сьогодні, як і на початку війни, місту є чим захищатись і є комусь його захищати. Збройні сили на фронті волонтери об'єдналися в тилу, і ми працюємо на те, щоб забезпечити нашу перемогу спільними діями.

"Можу впевнено сказати – війну за Харків вони програли. Харків – це Україна. Ми впевнені у наших збройних силах! Харкову, скільки там давали? 72 години чи 5 годин, щоб його взяти? Дійсно Харків показав свою силу, Збройні сили України показали свою силу, інші підрозділи - Національна гвардія, Національна поліція", - сказав голова ХОВА.

Синєгубов наголосив, що наші ЗСУ показують дивовижний результат. І військові та харків'яни готові захищати свою землю, доки з неї повністю не підуть російські окупанти туди, звідки прийшли.

"Ми розуміємо, як ворог діє, як він переміщається, як він перегруповується. Звичайно, ми розуміємо, що Харків для Росії було б добре взяти, але ми цього не дозволимо", - додав Синєгубов.

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися