Мер Балаклії переїхав до Росії

Міський голова перебрався до Росії разом зі своєю родиною

Мер Балаклії, що на Харківщині, поїхали з міста разом зі своєю родиною і зараз перебуває на території РФ. Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив в інтерв'ю "Фактам".

Раніше з'являлася інформація про викрадення Столбового та його заступників. Потім він з'явився в місті, вийшов до свого народу, закликав співпрацювати із загарбниками та сказав:

"Я говорив з керівництвом армії РФ, і вони теж запропонували свою допомогу. Це ваше право, брати чи не брати, але ми сьогодні організуємо роботу пунктів роздачі гуманітарної допомоги... Там буде мука, картопля, не знаю, що буде ще. Як ви вважаєте, яке ваше рішення – брати чи не брати. Але у нас більше допомоги ніхто сьогодні не дасть, розумієте?

Синєгубов вважає це зрадою, а інформацію про те, що в Балаклію не постачають допомогу - брехнею.

В інтерв'ю глава ХОВА підкреслив, що у зв'язку з втечею градоначальника Балаклії до Росії вже відкрито кримінальне провадження. Триває низка слідчих дій

"Це процесуальні дії, наслідком яких, я переконаний, буде оголошення підозри. За нашою інформацією, мер Балаклії зі своєю сім'єю покинув це місто і поїхав на територію Росії. На жаль, ми такі факти маємо, і я переконаний, ці люди понесуть справедливе і жорстке покарання за свої дії, за зраду України та кожного мешканця населеного пункту", - сказав Синєгубов.

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися