Ситуація у Харкові та області на 8 квітня - ХОДА

За добу РФ завдала по всій області близько 48 ударів з артилерії, мінометів, танків та РСЗВ

Ворог продовжує обстрілювати Харків та область як вдень, так і вночі. В результаті за останню добу було поранено 15 людей. Про це повідомляє у своєму офіційному Telegram-каналі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами джерела, за добу російські окупаційні війська завдали близько 48 ударів з артилерії, мінометів, танків та РСЗВ по районах Салтівки, П'ятихаток, Олексіївки, Центру міста, у Дергачах.

Внаслідок нічного обстрілу з боку російських військових було істотно пошкоджено газопровід. На місці події працювали аварійні бригади.

Також Синєгубов наголосив, що в Ізюмському напрямі продовжуються бої. У цьому напрямку продовжуються евакуаційні заходи, зокрема, з Барвінкового та Лозової.

До пунктів видачі у Харкові та у громади області продовжують доставляти гуманітарну допомогу. Її можна отримати безкоштовно у відділеннях Нової пошти та Укрпошти.

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З початку війни в Харківській області безвісти зникли кілька людей. Рідні та близькі зниклих опублікували в Мережі їхні фото та орієнтування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Ситуація у Харківській області на 8 квітня. У Генштабі розповіли, що робить ворог.

• У селі на Харківщині виявили трупи мирних громадян, яких перед смертю катували та потім спалили російські окупанти.



Джерело: https://t.me/synegubov/2829
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися