"Наступ на Харків – це інформаційно-психологічна операція", - Арестович

Арестович пояснив, для чого з'являється інформація про можливе захоплення Харкова

На початку поточного тижня Міноборони України повідомило, що російські окупанти можуть спробувати захопити Харків. Радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі телеканалу Україна24 дав свій коментар щодо можливого захоплення міста.

Так, Арестович вважає, що наступ на Харків – це інформаційно-психологічна операція. Робиться це для того, щоб війська, які зараз під Харковом, не перекидали під Ізюм і не били ворога тилами або флангами.

"Ми противника зупинили. Щоб перейти у наступ - це зовсім інша історія. Наступ - це набагато складніший вид бойових дій", - зазначив радник голови ВП.

Також Арестович вважає, що російське керівництво намагатиметься завершити війну мирною угодою до того, як Україна отримає значні обсяги важкого озброєння, що дозволить перейти в наступ.

Читайте також:

• У звільненому від військових РФ селі, що на Харківщині, знайшли тіло фельдшера зі слідами тортур. Також у селі було знайдено мертвою родину з дитиною. До цього там знайшли трьох місцевих мирних жителів, чиї тіла були спалені російськими окупантами. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Дівчата з Харківської області, які вижили після звірств окупантів, розповіли про те, що з ними робили російські військові.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися