Війська РФ знову обстріляли Харків: відомо щонайменше про двох поранених

Окупанти продовжують обстрілювати місто

Щонайменше дві людини поранені внаслідок обстрілу житлових кварталів на півдні Харкова вдень 12 квітня. Про це пише "Суспільне", посилаючись на коментар Харківської обласної військової адміністрації.

За даними ХОВА, російським снарядом зруйновано та пошкоджено кілька будівель.

Станом на 17:05 12 квітня обстріл триває. Зокрема, про вибухи повідомляють мешканці Нових Будинків та Салтівки.

Зазначимо, що, за словами мера Харкова Ігоря Терехова, у місті значно зросла інтенсивність обстрілів спальних районів. На сьогодні зруйновано 1644 житлові багатоповерхові будинки, всього в місті постраждали близько 2000 будівель та споруд. Терехов зазначив, що незважаючи на існуючі проблеми, комунальні служби міста продовжують роботу та підтримують порядок на вулицях. На маршрути вийшли понад 120 сміттєвозів. Харків'янам здійснюється подача опалення, а, за можливістю, до будинків подається гаряча вода.

Нагадаємо, що окупаційні війська Російської Федерації продовжують часткове блокування Харкова.

Читайте також на порталі "Коментарі":

- Ворожі обстріли провокують пожежі у Харкові та області: які райони постраждали за минулу добу.

- Через повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України дорожній інфраструктурі державного значення Харківщини завдано збитків близько 30 млрд гривень . Зруйновано або пошкоджено 11 мостів та шляхопроводів, понад 800 км державних доріг у регіоні.

– Жителі окупованого російськими військами міста Балаклія Харківської області просять про допомогу. За словами місцевих, окупанти щодня обстрілюють населений пункт, евакуаційний транспорт, викрадають та вбивають мирних мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися