Біля Ізюму знищили ворожі танки: у Мережі з'явилося ВІДЕО

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

Російські окупанти, які зараз перебувають у Харківській області, продовжують зазнавати невдач і зазнавати втрат. Збройні сили України завдали одразу кількох ударів по техніці ворога. Відео знищення російської техніки опублікували у Telegram-каналі "Збройні Сили України. Війна з окупантами".

Як повідомляє джерело, на околицях Ізюма українським військовим вдалося знищити ворожі БМП та танки за допомогою "Стугна-П". За чотири постріли було знищено чотири одиниці техніки російських загарбників.

"Працює наша "Стугна-П" по ворожих танках і БМП на околицях Ізюма.

4 постріли – 4 одиниці знищеної ворожої техніки Чому арабські літери на панелі? — бо це експортна версія комплексу", — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

• У блокадному Ізюмі російські загарбники призначили свого мера. Новий т.з. і. о. мера Владислав Соколов народився в Ізюмі Чоловік раніше працював міліціонером, а потім завідував сектором банківської безпеки у "Ощадбанку".

 В окупованому Вовчанську фіксують складну гуманітарну ситуацію. Люди повідомляють, що місто мешкає без води, інтернету, продуктів харчування. При цьому Вовчанськ зазнає постійних обстрілів з боку окупантів.

• У Харкові змінилися адреси пунктів видачі городянам гуманітарної допомоги. У Харківській обласній військовій адміністрації опублікували перелік актуальних адрес. Нагадаємо, що гуманітарну допомогу роздають у відділеннях "Нової пошти" та у відділеннях "Укрпошти".
• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству.



Джерело: https://t.me/zsuwar/12975
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися