Окупанти обстрілюють мирні райони Харкова: Синєгубов просить городян не залишати укриття

Ворожі війська ні на день не припиняють обстрілу житлових районів міста

Сьогодні 62 добу війни, яку росія розв'язала проти України. З того часу російські окупанти щодня обстрілюють місто Харків. Внаслідок останнього обстрілу є загиблі та постраждалі. Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов повідомив у своєму Telegram-каналі.

Так, за словами Синєгубова, російські загарбники, як і раніше, ведуть вогонь мирними районами міста. Після останнього обстрілу загинули троє людей, ще семеро отримали різні травми. Серед постраждалих немає дітей, але 2 особи перебувають у тяжкому стані. Інформація про жертв та постраждалих уточнюється.

Олег Синегубов звернувся до мешканців Харкова та попросив їх бути вкрай обережними та не залишати укриття без особливої потреби, бо ворог обстрілює місто хаотично і вгадати, куди прилетить наступна ракета, неможливо.

Читайте також:

• У блокадному Ізюмі російські загарбники призначили свого мера. Новий т.з. і. о. мера Владислав Соколов народився в Ізюмі Чоловік раніше працював міліціонером, а потім завідував сектором банківської безпеки у "Ощадбанку".

 В окупованому Вовчанську фіксують складну гуманітарну ситуацію. Люди повідомляють, що місто мешкає без води, інтернету, продуктів харчування. При цьому Вовчанськ зазнає постійних обстрілів з боку окупантів.

• У Харкові змінилися адреси пунктів видачі городянам гуманітарної допомоги. У Харківській обласній військовій адміністрації опублікували перелік актуальних адрес. Нагадаємо, що гуманітарну допомогу роздають у відділеннях "Нової пошти" та у відділеннях "Укрпошти".
• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству.



Джерело: https://t.me/synegubov/2984
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися