На Харківщині російські окупанти обстріляли місто: є постраждалі

Постраждалих під час обстрілу городян було госпіталізовано

Сьогодні місто Чугуєв вкотре зазнало обстрілів з боку окупантів. Про це на своїй сторінці розповіла мер Чугуєва Галина Мінаєва.

За словами Мінаєвої, внаслідок обстрілів постраждали двоє людей. Зараз вони перебувають у лікарні та отримують необхідний догляд. Нагадаємо, що Чугуєва також обстріляли на Великдень, 24 квітня. Тоді загинули та постраждали місцеві жителі.

Мер також зазначила, що попри нерідкі обстріли, місто продовжує жити та всі комунальні служби в Чугуєві продовжують працювати, щоб у городян були всі необхідні умови.

"Сьогодні є незручності щодо відсутності води в одному з мікрорайонів міста, на вулиці Преображенській. Ми ремонтуватимемо цю магістраль. Сьогодні ремонтні роботи проводяться", - сказала мер.

Читайте також:

На Харківщині російські окупанти продовжують наступати. У Генштабі ЗСУ повідомили, що загарбникам вдалося взяти під контроль один населений пункт.

• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов повідомив про те, яка зараз ситуація в Харкові та Харківській області. Також Синєгубов прокоментував інформацію, що поширюється в соціальних мережах, про застосування фосфорних бомб.

• У Фельдман Екопарку розповіли, як зараз живуть тварини, яких вдалося евакуювати. На допомогу вихованцям прийшли люди з різних куточків України та погодилися забрати їх до себе до зоопарків та екопарків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися