У Харкові горів міський парк (ФОТО, ВІДЕО)

Внаслідок пригоди одна жінка отримала осколкові поранення

Харків вкотре виявився мішенню для російських окупантів. Приблизно о 13:15 у місті розпочався обстріл. В результаті у міському парку розпочалася пожежа. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні в центральній частині міста трапилося одразу кілька пожеж, які сталися внаслідок обстрілу. Горіли гаражі, об'єкти торгівлі та дерев'яні конструкції дитячих атракціонів на території міського парку відпочинку.

picture

На місце події виїхали працівники ДСНС Харківської області. Загалом було залучено сім одиниць техніки та 40 рятувальників.

Усі пожежі у місті було ліквідовано до 14:27. Відомо, що одна харків'янка отримала осколкові поранення.

У пресслужбі опублікували відео та фото з місця пожеж.

Читайте також:

• Під час евакуації мешканців звільненого села Руська Лозова під мінометний обстріл потрапила колона волонтерських автомобілів. Постраждала одна людина. Дві машини були пошкоджені та не змогли продовжувати шлях.

• У Мережі показали, як сьогодні виглядає блокадний Ізюм, який перебуває під повною окупацією російських загарбників з початку квітня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Тревел-журналіст Дмитро Комаров побував у Харкові та показав своїй двомільйонній аудиторії в Instagram, на що російські окупанти перетворили прекрасне та квітуче місто.

• У бою на Харківщині загинув український військовий, який сміливо захищав свою землю від російських окупантів, що прийшли на неї. У чоловіка залишилася дружина, а також троє дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися