У Харкові зміниться погода: Спека та задуха

Харків'ян накриє спека

У Харкові на вихідні буде спекотно. Температура повітря підійматиметься до 30-31 градуса спеки. Відповідні дані надрукували на сайті Sinoptik.ua.

У суботу, 11 червня, у місті буде ясно та без опадів. Температура повітря вночі 17 градусів, а вдень 31 градус вище за нуль.

У неділю, 12 червня, ранок у Харкові буде ясним, а вдень небо вкриється хмарами. Опадів не буде. Температура повітря вночі 21 градус, а вдень 29 градусів вище за нуль.

У понеділок, 13 червня, опадів не очікується. Температура повітря вночі 20 градусів, а вдень 25 градусів вище за нуль.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові відновлено видання продуктових наборів за програмою президента "Пакет кожному громадянину". Щоб отримати гуманітарну допомогу, необхідно виконати одну умову. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 З 1 червня у Харкові відновили кілька маршрутів, але водночас перестав курсувати один з автобусів. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові та Харківській області продовжують зростати ціни на бензин. Читайте у нашому матеріалі подробиці про те, скільки зараз коштує бензин, дизельне паливо та автомобільний газ у середньому по області, а також на автозаправках у Харківській області.

 Де зараз можна скористатися "Карткою харків'янина". Детальну інформацію читайте у нашому матеріалі.

 Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це якась "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися та висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися