Рятувальники показали наслідки ранкового обстрілу Харкова (ФОТО)

В результаті загинули троє людей, серед яких 13-річний хлопець

Вранці 20 липня Харків знову зазнав обстрілу з реактивних систем залпового вогню з боку окупантів. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Ворог ударив по житлових масивах Салтівки міста Харкова. В результаті загинули троє людей, серед яких 13-річний хлопець. Його 15-річна сестра отримала поранення. Також уламкове поранення отримала 72-річна жінка.

picture

На місце події прибули медики та співробітники ДСНС. Було встановлено, що загиблі та постраждалі перебували на момент обстрілу біля зупинки громадського транспорту.

picture

"Окупанти знову вдарили по мирному населенню. Ми вистоїмо. Віримо, що ще раз відвойовуємо своє право! Все буде Україна!", - йдеться у повідомленні.

picture

Нагадаємо, що ранковий обстріл міста також прокоментував мер Харкова Ігор Терехов.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:


• Російський окупант поскаржився родичці телефоном на невдачі РФ у війні. Так військовий розповів про те, що ЗСУ тотально знищує їхні війська під Харковом. Водночас співрозмовниця обурена тим, що українські військові обстрілюють військових РФ і зазначає, що на інших напрямках російська армія може здобути перемогу.

 ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися