На Харківщині українські танкісти знищили мінометний розрахунок загарбників (ВІДЕО)

Наші захисники продовжують давати гідну відсіч російським загарбникам

У Харківській області з початку війни продовжують перебувати російські окупанти та їхня військова техніка. Проте українські військові день за днем роблять усе можливе, щоб позбавити їх рідну землю. На сторінці Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook повідомили про нові успіхи українських воїнів у Харківській області.

Так, сьогодні пілоти БПЛА знайшли мінометний розрахунок російських загарбників, а згодом українські танкісти чітко і точно по ньому спрацювали із закритих позицій.

"Загалом, наш батальйон прицільно знищив 22 одиниці броньованої техніки окупантів, а також велику кількість позицій, КСП. Отже, результати є!" – кажуть наші воїни.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Стало відомо, за чиєю наводкою росіяни обстріляли будівлю Харківської ОДА 1 березня 2022 року. Зловмисник передавав окупантам геолокації міської інфраструктури.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися