Окупант розповів про невдачі військових РФ у Харківській області (ВІДЕО)

У Мережі опублікували чергове перехоплення розмови окупантів

Російський окупант, що знаходиться в Харківській області, поскаржився своєму товаришу по телефону на службу, на те, як їх обманюють з виплатами і як брешуть населенню Росії по телевізору. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Розвідка опублікувала нове перехоплення розмови російського військового. У телефонній розмові він повідомив свого знайомого, що у його підрозділі із 30 осіб залишилося 11. А танків окупантам катастрофічно не вистачає. Крім того, за словами військової Росії, їх можуть накривати вогнем артилерії свої ж.

"Я не думав, що після Чечні мені ось це, це не війна, це "кінчене" все. Я кажу - це востаннє, коли я за армію підписався", - сказав загарбник.

Тим часом російське телебачення запевняє людей, що все йде за планом. Однак окупант сам закликає у це не вірити. Крім того, він зазначив, що обіцяні виплати приходять далеко не в тому розмірі, в якому їх раніше обіцяли російським військовим, а за документами він зараз і зовсім перебуває в Москві.

"Те, що по телеку, я тобі кажу, запитане нае*алово. Гроші мені теж не платять. Прийшло бл*ть, Танька сказала, що бл*ть повинна зарплата була з бойовими за місяць, коротше, я за два місяці отримав 80 000, а мало бути 400 000 бути... Ми взагалі, за списками, ти знаєш, де я?Я в Москві, я стрілець-гранатометник.Так, я стрілець-гранатометник у Ямпільському полку, а те, що я в коробці їжджу ...", - сказав військовий рф.


Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував нічні обстріли міста 16 серпня.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Джерело: https://t.me/DIUkraine/1108
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися