Обстріл Харкова: Синєгубов звернувся до городян

У місті чути вибухи

Харків вкотре перебуває під обстрілом окупантів. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов терміново звертається до городян.

У Харкові пролунав сигнал повітряної тривоги У місті лунають вибухи. У зв'язку з цим Олег Синєгубов просить усіх харків'ян перебувати в укриттях до відбою тривоги.

"Увага, харків'яни, максимально перебуваєте в укриттях і не ігноруйте сигнал тривоги! Окупанти завдають ударів по Харкову", - сказав голова ХОВА.

Подробиці наразі встановлюються. Докладніша інформація незабаром буде відома.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував нічні обстріли міста 16 серпняЗа його словами, окупанти обстріляли п'ять із дев'яти районів міста. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Джерело: https://t.me/synegubov/3916
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися