У Харківській області на смерть збили велосипедиста

Крім військових харківські поліцейські не забувають фіксувати "звичайні" злочини

У селі Малинівка, що у Чугуївському районі Харківської області, сталася смертельна ДТП. Внаслідок цього загинув велосипедист. Про це розповів начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

За інформацією джерела, 7 квітня водій легкового автомобіля збив велосипедиста, після чого залишив місце ДТП, щоб уникнути відповідальності. Сьогодні правоохоронцям вдалося впіймати зловмисника. Велосипедист – чоловік 1957 року народження, загинув.

Затриманий стверджує, що перед тим, як сісти за кермо, алкогольні напої не вживав, однак зізнався, що вживав після ДТП.

Читайте також:

• У звільненому від військових РФ селі, що на Харківщині, знайшли тіло фельдшера зі слідами тортур. Також у селі було знайдено мертвою родину з дитиною. До цього там знайшли трьох місцевих мирних жителів, чиї тіла були спалені російськими окупантами. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Дівчата з Харківської області, які вижили після звірств окупантів, розповіли про те, що з ними робили російські військові.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися