Харківський ВНЗ тимчасово зупиняє освітню діяльність

Це тимчасовий захід під час війни

У зв'язку з військовим становищем та бойовими діями навколо Харкова з 14 березня 2022 року Харківський Національний університет ім. В. Н. Каразіна тимчасово зупиняє освітню діяльність на найближчі два тижні. Про це сьогодні, 14 березня, повідомили на офіційній сторінці ВНЗ у Facebook.

В університеті зазначили, що це лише тимчасовий захід. Нікого зі студентів не буде відраховано. Щойно ситуація дещо стабілізується, ВНЗ знову повернеться до дистанційного навчання чи навчання у режимі самостійних завдань та індивідуальних консультацій.

"Університет готується і сподівається, що з 28 березня вдасться розпочати адаптований до ситуації навчальний процес. Розуміємо, що зараз тяжко і студентам, і викладачам, і працівникам. Безумовний пріоритет – безпека", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з огляду на складне становище університет готовий до відстрочки оплати контракту за навчання на цей проміжок часу.

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли приватний мікроавтобус, у якому на той момент перебували люди. Після обстрілу мікроавтобус спалахнув.

Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії й не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися