"Найболючіше місце в Україні – це Харків", - МВС

Харків продовжує страждати від постійних обстрілів з боку окупантів

Президент Російської Федерації Володимир Путін давав пряму вказівку руйнувати місто Харків. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на слова радника міністра внутрішніх справ України Вадима Денисенка.

Сьогодні, 15 березня, під час національного телемарафону Вадим Денисенко озвучив інформацію про те, що найболючішим місцем в Україні зараз є Харків. За останню добу в місті знову сталася велика кількість пожеж і, крім того, Харків продовжує обстрілювати з боку російських окупантів.

На думку радника МВС Вадима Денисенка, місто руйнують за прямою вказівкою президента РФ Путіна.

"Харків – це катастрофа. Сьогодні знову були обстріли та пожежі. Місто руйнується за прямою вказівкою Путіна", – сказав під час телемарафону Денисенко.

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли приватний мікроавтобус, у якому на той момент перебували люди. Після обстрілу мікроавтобус спалахнув.

Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися