Російські окупанти вдарили по центру Харкова: що було зруйновано (ФОТО)

Кількість постраждалих встановлюється

Російські загарбники вкотре здійснили артилерійські обстріли центром міста Харків. Про це повідомляється на сторінці Харківської обласної прокуратури у Facebook.

За інформацією джерела, внаслідок обстрілів з боку окупантів було частково зруйновано житлові будівлі та низку нежитлових споруд. Зазначається, що у спортивному клубі, магазині побутової техніки, а також у багатоповерхівці вибило частково скло.

picture

Крім того, було повністю зруйновано шиномонтаж.

picture

Також у результаті артобстрілів центру міста постраждала одна із загальноосвітніх шкіл. Наразі залишається невідомим, чи є постраждалі від обстрілу. Інформація уточнюється.

Як передає пресслужба, за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури слідчими СВ Управління СБ України в Харківській області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

picture

Читайте також:

• У Харківській області було зруйновано психоневрологічний інтернат. 15 березня вдалося провести евакуацію підопічних спецустанови. Загалом з інтернату вивезли близько 300 людей.

• По Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.

• Харківські поліцейські потрапили під обстріл із боку окупантів. Слідчий отримав поранення.

• У Харківській області під час обстрілу було поранено співробітника "Харківгазу". Згодом він загинув у лікарні.

Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися