"Військові не дають ворогові просунутися до Харкова ні на метр", - Ігор Терехов

Міський голова Харкова повідомив позитивні новини городянам

Мер Харкова Ігор Терехов подякував героїчним українським військам, які тримають оборону міста. Також градоначальник розповів, як зараз справи у місті. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на відеозвернення мера Ігоря Терехова.

Так, за словами міського голови, ворогові не вдалося просунутися до Харкова ні на один метр завдяки злагодженій та професійній роботі українських військових, які обороняють місто.

Попри те, що місто постійно бомбардується, комунальні служби Харкова продовжують виконувати свою роботу - вивозять сміття, відновлюють пошкоджені обстрілами мережі.

"Разом з "Обленерго" ми працюємо над підключенням та перепідключенням підстанцій. Особливе спасибі я хочу сказати газовикам, які ремонтують розбиті газопроводи", - сказав Терехов.

За час війни, як зазначає мер, він провів переговори з трьома мерами найбільших міст Америки – мером Нью-Йорка, мером Бостона та мером Чикаго.

"Я просив їх, щоб вони лобіювали інтереси України та міста Харкова щодо закриття неба над Україною. Для нас це дуже важливо. Це насамперед людські життя", - додав Терехов.

Градоначальники, своєю чергою, пообіцяли Терехову підтримку в цьому питанні. За словами мера Харкова, такої підтримки міста від західних партнерів ще ніколи не було.

Крім того, Терехов повідомив ще одну позитивну новину. Сьогодні було створено групу архітекторів, яка вже працює над дизайном відновлення міста Харків. У тому числі до цієї групи включені міжнародні архітектори.

"Я впевнений, що після нашої перемоги ми відродимо місто Харків. Він стане ще крутішим, ніж був. Ми обов'язково вистоїмо. Ми переможемо. Ми разом. Ми - харків'яни", - підсумував Терехов.

Читайте також:

• У Харківській області було зруйновано психоневрологічний інтернат. 15 березня вдалося провести евакуацію підопічних спецустанови. Загалом з інтернату вивезли близько 300 людей.

• По Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.

• Харківські поліцейські потрапили під обстріл із боку окупантів. Слідчий отримав поранення.

• У Харківській області під час обстрілу було поранено співробітника "Харківгазу". Згодом він загинув у лікарні.

• Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися