Ракетний обстріл Харкова: загинула жінка, її 3-річна донька у реанімації

У загиблої залишився чоловік та двоє маленьких дітей

У Харкові трагічно загинула випускниця харківського ВНЗ. Про це повідомили у пресслужбі Харківського національного університету імені В.М. Каразіна.

Наголошується, що 31-річна Інна (Гемма) Кулик була випускницею біологічного факультету. Вона загинула 3 квітня під час чергового обстрілу з боку російських окупантів. Під обстріл жінка потрапила разом зі своєю 3-річною донькою. Дитина зараз перебуває у реанімації.

У загиблої залишився чоловік, який також є випускником біологічного факультету університету Каразіна, а також дві маленькі дитини.

"Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким та друзям Інни. Не забудемо!", - йдеться у повідомленні.

picture

Також раніше у пресслужбі ВНЗ повідомляли про загибель студента 3-го курсу навчально-наукового інституту екології Вадим Павленко. Хлопець загинув під час евакуації з Ізюму.

Читайте також:

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

• Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися