На Харківщині продовжують знищувати ворога (ФОТО)

Знищено пункт забезпечення російсько-окупаційних військ

Прикордонники із побратимами зі Збройних сил продовжують знищувати ворога на Харківщині. Про це повідомляється на сторінці "Державна прикордонна служба України" у Facebook.

За словами джерела, внаслідок спільних дій українські захисники знищили один із пунктів забезпечення російсько-окупаційних військ. Наголошується, що його виявили прикордонники – оператори безпілотних літальних комплексів у напрямку Харкова.

Далі ЗСУ отримали координати та точно відпрацювали вогнем артилерії.

российские оккупанты

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З початку війни в Харківській області безвісти зникли кілька людей. Рідні та близькі зниклих опублікували в Мережі їхні фото та орієнтування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися