Незважаючи на війну: комунальники наводять красу на вулицях Харкова (ФОТО)

У Харкові розпочали підготовку до висадки квітів

Харківські комунальники, як неодноразово зазначав мер Ігор Терехов, дуже сміливі та готові поповнювати свою роботу навіть попри обстріл. У СКП "Харківзеленбуд" розповіли, що сьогодні співробітники вийшли на прибирання міста та зайнялися підготовкою до висадки квітів.

Сьогодні, 5 квітня, розпочнеться ще один етап весняної компанії. У "Харківзеленбуді" зазначають, що в деяких районах міста комунальники, незважаючи на всі обставини, розпочали підготовку до висадки квітів.

picture

"Щоденна копітка праця випала на частку комунальників: прибирання міста, розбір завалів та усунення впалих або знищених дерев уламками", - кажуть у СКП.

Прибирання та планування клумб – це необхідний підготовчий процес, перш ніж місто Харків знову розквітне.

picture

Читайте також:

• Дівчата з Харківської області, які вижили після звірств окупантів, розповіли про те, що з ними робили російські військові.

• Місто в Харківській області залишилося без світла та зв'язку. Людей просять евакуюватись.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

• Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися